mammaliv - oppskrifter - essensielle oljer

Kjøp eteriske oljer!

Her kan du bestille: http://mydoterra.com/maritaspildotuv

Hva alle som kjøper oljer gjennom meg får:

 • 30 minutter personlig veiledning
 • “Godtepose” med oljeprøver
 • Mail med inspirasjon og undervisning
 • “Start med det grunnleggende”- dokument på 10 sider med all informasjon du trenger for en god start!

Hvordan skal du gjøre det?

 1. Trykk på “Join & Save”
 2. Trykk på “Join doTERRA” (grøn knapp nederst).
 3. Velg “Europe” som land, da kommer det opp en ny linje der du kan velge “Norge”. (trykk ok på den gule ruten som dukker opp – det er bare informasjon om at ikke alle produkter er tillatt i Norge) – trykk “continue”.
 4. Her må du velge mellom Wellness Advocate og Wholesale Customer. Som Wellness Advocate har du mulighet til å dele oljer med andre og tene penger. Det er ingen forpliktelser verken som WA eller WC. Ingen automatiske nye bestillingar (det må du selv aktivt legge inn).
 5. Fyll inn informasjonen din. Fyll ut alt med rød stjerne og trykk “continue”. Min ID skal kome opp automatisk (om ikke er den: 5691585). Det er viktig at mitt nummer er der slik at eg blir din upline og du kan få veiledning og undervisning fra meg.
 6. Her blar du i linjen øverst – der du ser forskjellige startpakker. Finn Norway Family Essentials Kit. Velg det. (Det finnes også andre startpakker, men denne er den beste å starte med!)
 7. Om du ønsker å legge til andre produkter i tillegg til startpakken skriver du inn ett og ett produkt på linjen som sier “enter additional item…”
 8. Trykk på at du velger samme adresse. Og bankkort/kredittkort (best å betale med!). Også best å velge “lagre kortinformasjon”. Trykk “Continue”.
 9. Fyll inn kortinformasjon. Og bestill.

Punkt 3
Punkt 4
Punkt 5
Punkt 6
Punkt 6

– Kontakt meg om du trenger hjelp!
– Jeg har alltid en oppfølgingssamtale med dem som kjøper når de har fått oljene i hus – 7-10 dagar etter bestilling. Dette for å gi informasjon, tips og inspirasjon. Vi gjør det over telefon eller FaceTime.
– Jeg sender ut en “goodiebag” til alle som bestiller.
– Og mail med inspirasjon og undervisning.